Spiludvikling.dk
http://spiludvikling.dk/

Qube Crush 3D
http://spiludvikling.dk/viewtopic.php?f=10&t=3282
Page 1 of 1

Author:  Niels Jørgensen [ 27 Aug 2014, 00:12 ]
Post subject:  Qube Crush 3D

Så er den gal igen...:

Qube Crush 3D - Et andet af mine små side projekter er lige godkendt her til aften - faktisk er det lavet ugen inden Magic Micro Battle Arena, men det har hængt lidt i review processen pga. noget rod med Ad's (Apple får en dårlig over at koden refererer til Advertising ID'et uden at der vises reklamer - i mit tilfælde fordi reklamerne først dukker op efter man har spillet et stykke tid og ikke har købt noget i app'en - hvilket formentlig er det første Apple tester... Oh well...)

Spillet er i "match" kategorien, og går ud på at lave så lange strenge i samme farve som muligt i 3 dimensioner - man kan roterere terningen og fortsætte på den anden side, men man kan ikke vælge det samme felt flere gange og de valgte klodser skal hænge sammen i een lang kæde. Der er desuden et antal special klodser der laver rav i den og tillader flere forskellige kombinationer. Det er ikke specielt svært at "løse" et puzzle, men det er svært at finde den optimale løsning (der giver den højeste score).

Der er undo :) og jeg supporterer Everyplay, så man kan afspille sine plays hvis man vil forsøge at forbedre dem.

Attachment:
IMG_0672_lowres.jpg
IMG_0672_lowres.jpg [ 146.45 KiB | Viewed 2940 times ]


https://itunes.apple.com/us/app/qube-cr ... 80169?mt=8

Author:  DonSonz [ 27 Aug 2014, 15:32 ]
Post subject:  Re: Qube Crush 3D

Ser sgu meget fedt ud :-)

Ligner et af de spil hvor man bare lige skal have en tur mere.
Dejlig simpel ide - men svær at få :-)

Må sige du er produktiv.
Hvordan får du alt den tid til at lave spil?

Author:  Niels Jørgensen [ 27 Aug 2014, 16:55 ]
Post subject:  Re: Qube Crush 3D

Takker, og ja jeg håber da det er bare en lille smule vanedannende ;)

Ideen var nu ikke nogen længere tankeprocess - jeg stod op kl. 2 om natten engang i August fordi det var så svine varmt at jeg ikke kunne sove, og satte mig ind til computeren med en vag ide om noget med roterende kuber. Da min kone kom hjem fra arbejde dagen efter havde jeg ikke flyttet mig, men spillet var tilgengæld færdigt (resten af ugen gik med IAP, Ad support, et par ekstra klods typer, test og lidt polering).

Æren for min produktivitet går ubeskåret til Unity - det er let en x10 i produktivitet sammenlignet med alle andre tools jeg har anvendt ;)...

Jeg er selvstændig (konsulent) så jeg kan i vidt omfang planlægge min tid som det passer mig - Det seneste halve år har jeg arbejdet med Jonas på et mobil projekt som I nok skal høre mere om snart, men nu er det tilbage til konsulent arbejde så jeg kan få betalt huslejen :)....

Author:  Niels Jørgensen [ 20 Mar 2017, 10:27 ]
Post subject:  Re: Qube Crush 3D

Meget mystisk, så er dette gamle glemte spil, to et halvt år senere, pludselig begyndt at generere downloads i små bursts - det er ikke store tal, men det er gået fra 0 til 30, 50, 100 downloads på en dag. Det startede midt i Januar og jeg troede det var en iTunes bug af en eller anden art, så da det døde ud igen i starten af Marts var jeg ikke specielt overrasket.

Men nu ser det ud til at det er startet igen, og jeg kan simpelthen ikke forklare det - det er ikke i nærheden af en top placering og har hverken været featured eller på anden måde fremhævet. Det mærkeligeste er næsten at antallet af page-views på iTunes er (stort set) uændret. Der er simpelthen bare flere der downloader det. Eller noget.

Andre der har oplevet noget lignende og har en forklaring?

Hvis det afspejler en genuin interesse vil jeg jo gerne lave en update - der er plads til forbedring kan man sige :) Men hvis det er en fluke i Apple's systemer så har jeg vigtigere ting at lave...

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/