Spiludvikling.dk
http://spiludvikling.dk/

Nogle spiludviklere i Herning?
http://spiludvikling.dk/viewtopic.php?f=5&t=4157
Page 1 of 1

Author:  StigC [ 06 Mar 2017, 17:29 ]
Post subject:  Nogle spiludviklere i Herning?

Hejsa!
Er der nogen herinde fra Herning omegn, der kunne være interesseret i at sparre eller eventuelt arbejde sammen på et hobby projekt? Jeg er uddannet grafiker og netop hjemvendt efter 2 års arbejde som 2d-artist i London. Jeg har god erfaring med animation, ui, ux og er tosset med at lære nyt.

Hvis der gemmer sig nogen fra Herning omegn herinde, så sig endelig til! Det kunne være fedt at være fælles om et projekt :)

Author:  Slemskurk [ 17 May 2017, 14:08 ]
Post subject:  Re: Nogle spiludviklere i Herning?

Hej StigC

jeg er en amatør spil udvikler der er igang med et projekt jeg har brug for hjælp til, og håber du er den 2d-artist jeg har ledt efter. spørgsmålet er om du har fundet et projekt og arbejde på?

jeg kan fortælle en smule om projektet og hvor jeg er. jeg er bosat i Viborg (men skype er en mulighed for kommunikation) og er 36år. projekter er et godt stykke i koncept udvikling og historien har en start midt og slut og en masse underliggende temaer er fastlagt, situationer er skrevet og sat i timeline. Spillet er et exploration horror med kraftigt inspiration fra H.P. Lovecraft og er mere om at finde ud af hvad der forgår, en kamp og en historie der ikke rigtig giver mening før sidste scene. Jeg kan fortælle en hel del mere hvis du skulle finde interesse i projektet.

personligt har jeg arbejdet på hobby plan en del med spil koncepter og design og føler mig ganske til rette idet. Problemet har altid været at finde en stabil programmør og selvfølgelig at arbejde kom i vejen men har fuldstændig forelsket mig i projektet og er 100% sikker at konceptet ikke bare er holdbart men noget en masse mennesker vil finde spændende. jeg vil ikke udvikle projektet for penge eller berømmelse men fordi det betyder noget for mig og historien fortjener og blive fortalt. det eneste jeg faktisk vil er at folk vil spille det... men må indrømme at jeg desværre ikke den kunstner jeg var da jeg var 20. og håber du kunne finde det interessant at at hjælpe til på dette projekt.. grafisk tænker jeg at spillet skal benytte høj detaljeret pixel grafik med et top down synspunkt..

håber du finder dette spændende jeg kan kontaktes her Dknudsen81@gmail.com

med venlig hilsen Daniel

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/