The Dog Handler Show

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 05 Jan 2017, 21:18

Du kan finde og prøve en gratis alfa udgave af spillet her https://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347


Om spillet

"The Dog Handler Show" eller på dansk "Det store hunde show" er et første persons opgaveløsnings spil, som er inspireret af spil som Portals og Q.U.B.E.. I spillet er du en hundefører der sammen med sin ekstremt lydige hund deltager i et tv show, hvor I sammen skal løse nogle mere eller mindre svære opgaver.

Jeg har med dette spil gerne ville lave et hyggeligt og familievenligt spil, som gerne skulle kunne spilles af de fleste mennesker, også til dem som ikke spillet computerspil hver eneste dag.

Image

Ideen bag

For et år siden deltog jeg i "Epic Games" game jam. Temaet til denne game jam var "Speak softly and carry a big stick". Det spil jeg fik lavede, var den absolut første version af spillet "The Dog Handler Show". Spillet var et super simpelt første persons opgaveløsning, men selvom at spillet var super primitiv,t så var der et eller andet ved ideen, som jeg godt kunne lide og derfor besluttede jeg mig for at fortsætte med at udvikle på det. Her et år efter er jeg stadig glad for mit lille spil, og jeg udvikler derfor stadig på det.

Image

Kom og prøv spillet

Spillet er stadig ikke færdigt, men har du lyst til at prøve det, så kan du prøve det helt gratis her http://gamejolt.com/games/the-dog-handler-show/187347.

Vil du vide mere om spillet og dets udvikling, så kan du læse "Devlog"s på "Game Jolt"-siden, eller du kan se mere om spillet og dets udvikling her https://forums.unrealengine.com/showthr ... ndler-Show.

Først forsøg på en spil hjemmeside https://jk5000.gamejolt.io/The_Dog_Handler_Show/.

Spillet har iøvrigt for noget tid siden fået en mindre anmeldelse, som du kan læse her http://www.alphabetagamer.com/the-dog-h ... -download/.


VIGTIGT!!! Har du ideer eller tanker om spillet, så er du meget velkommen til at efterlade en kommentar her på siden.

Image

Image

Image

Image
Last edited by jk5000 on 23 Feb 2018, 22:59, edited 12 times in total.

User avatar
jonaz.dk
Site Admin
Posts: 2005
Joined: 04 Mar 2008, 22:24
Location: DK
Contact:

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jonaz.dk » 08 Jan 2017, 22:09

Fin first person puzzler! Det virker godt. Og meget hyggelig stemning. :)
Det kunne naturligvis godt tåle lidt mere polish og lækkerhed. Men syntes helt grundlæggende du er sluppet godt fra det gameplay koncept efter at have kigget på det få minutter.

Hvad med en lille Steam release i din prisbillige ende af skalaen? Eller hvad er planen?

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 08 Jan 2017, 23:59

Hej Jonas

Tak fordi du gad at prøve mit spil!!!

Foreløbig er spillet mest af alt et hygge projekt, men hvem ved hvad der vil ske med det i fremtiden. Som det er nu, så ser jeg selv spillet som en lille sjov prototype. Og så længe det er sådan, vil jeg blive ved med at lægge mine opdateringer af spillet op på Game Jolt siden.

Du har i øvrigt fuldstændig ret i at spillet kan bruge noget polering og i den grad noget lækkerhed. Spillet bære i nogen grad præg af, at en del af dets spil elementer, stadig kommer fra den oprindelige game jam version af spillet. Fx er hunden og dens animationer nøjagtige de samme som de var i det oprindelige spil.

I forhold til planer med selve spillet, så har jeg mange flere end det nok er realistisk, at jeg nogensinde for lavet. Noget af det jeg regner med arbejde med at komme til at lave i den nære fremtid, er at begynde at få lavet en egentlig historie/handling til spillet. Jeg overvejer også selv at begynde at lave lidt musik til spillet, og det på trods af at mine musikalske evner ikke er særlige store. Lige nu arbejder jeg dog mest af alt på. at ryddet lidt op I de ting jeg allerede har lavet.

tommy2fod
Level 0 - Null
Posts: 1
Joined: 21 Jan 2017, 14:35

Re: The Dog Handler Show

Unread post by tommy2fod » 21 Jan 2017, 15:01

Hej jk5000.

Super fint og sjovt spil!
Jeg er en gut på 25 år, som søger et spil jeg kan komponere og producere musik + sound til
og da jeg faldt over dit spil, virkede det som den oplagte kandidat.
Jeg har 11 års erfaring med musikkomposition og kan komponere alt fra jazz, 8-bit, til klassisk og ambient.
Jeg er stærkt indspireret bla. af musikken fra mario, zelda, skyrim, world of warcraft
samt musikgenrer som pop, metal, klassisk og elektronisk musik.
Jeg har stor viden indenfor musikteori og "hvad der virker og vækker følelser i folk" og
jeg har adgang til adskillige instrumenter og lyduniverser.

Jeg har desværre ikke nogle spil eller film projekter på mit CV,
men jeg har haft passionen og drengedrømmen om at komponere "temamusik" i al den tid jeg kan huske

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du fange mig på facebook, mail eller telefon,
så kan jeg vise dig nogle eksempler på musik jeg har lavet, skrevet, indspillet og produceret

Mvh Tommy

https://www.facebook.com/profile.php?id ... 94&fref=ts
tommy2fod@live.dk
Last edited by tommy2fod on 21 Jan 2017, 19:14, edited 1 time in total.

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 21 Jan 2017, 18:29

Hej Tommy og hej til alle andre interesserede

Først og fremmest så er jeg super glad for din interesse for mit spil, og jeg er glad for at du kan lide det.

I forhold til musikken og lydeffekterne i spillet, så er der ingen tvivl om, at de klart kan bruge en opdatering. Men som det er nu, så er spillet mest af alt et sjovt lille hygge/hobby projekt, og jeg søgere derfor ikke umiddelbart efter nogen der kan lave musik eller noget andet til spillet. Jeg vil dog på ingen måde afvise, at jeg vil ændre mine planer for spillet i fremtiden. Så skulle jeg på et tidspunkt, ende med at gøre spillet til et lidt mere seriøs projekt, så vil den musik du eller en anden person kan lave til spillet være super interessant.

Som jeg iøvrigt også har nævnt i min sidste post her på siden, så arbejder/leger jeg selv lidt med at lave noget musik til spillet. Jeg ved dog godt, at min egne musikalske evner ikke er helt vildt store, så den "musik" jeg for lavet, vil højest sandsynlig ikke blive en del af en evt. mere seriøs udgivelse af spillet.

P.S. jeg har fundet noget musik under bandet navnet tommy2fod på YouTube. Den musik vil måske i sig selv ikke passe super godt til spillet, men jeg kan godt lide glæden og noget af humoren i musikken, og jeg vil derfor på ingen måde afvise at du vil kunne lave noget musik, der vil kunne passe super godt til spillet. Jeg vil i øvrigt gemme dine kontakt oplysninger, til hvis jeg skulle ændre mine planer med spillet.

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 25 Mar 2017, 22:39

Jeg har endelige fået lavet noget musik til spillet. Musikken er så langt fra perfekt, men det er da i det mindste mit første hel hjerterede forsøg. Vil du høre musikken og prøve spillet, så kan du gøre det lige her http://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347 .

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 10 Apr 2017, 21:03

Image

Jeg har endelige fået lavet en ny hund til spillet. Model er endnu ikke helt perfekt, og jeg har kun lavet nogle meget simple animationer.
Men da den gamle hund trængte til en udskiftning, så har jeg allerede erstattet hunden i spillet. Skulle du været blevet intresseret i at se den ny hund i aktion, så kan du som altid prøve spillet her http://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347 .

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 11 Apr 2017, 13:24

Jeg har allerede lavet en lille opdatering til hundens animationer. Denne opdatering gør at hunden nu se på spilleren, når spilleren står forand hunden. Selvom det er en lille ting, så gør det hunden ser så meget mere levende ud.

Har du lyst til at se forandringen, så kan du stadig prøve spillet her http://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347 . Har du generelt kommentar til spillet eller til den nye hund og dens animationer, så er du altid velkommen til komme med dem her, eller du kan komme med dine kommentarer på Game Jolt siden.

Image
Last edited by jk5000 on 07 Mar 2018, 12:15, edited 1 time in total.

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 26 Aug 2017, 22:44

En større update

Image

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst er kommet med en opdatering om mit spil, og da jeg over de sidste måneder har arbejdet på en større opdatering af spillet,
så syndes jeg det var naturligt for mig at sige lidt om, hvad jeg har lavet siden sidst.

Som overskrift på denne besked antyder, så har jeg lavet rigtig mange ændringer til spillet. Du/I kan herunder se nogle af de ting, som jeg har ændret og tilføjet spillet,
men der er her så langt fra plads til alle de ændringer jeg har lavet.

Grafik

Jeg har arbejdet meget på at få spillet til at se mere interessant ud. For at gøre det, har jeg lavet mange ny dekorationer, samt ændret udseendet på de forskellige udforinger,
som findes i spillet. En vigtig og ret markant ændring i spillets udseende, er at baner nu mest af alt er oplyst af spotlights. Formålet med den nye lyseting er give spilleren en
bedre oplevelse af at man er en deltage i tv quiz show.

Lyd og Musik

Jeg har lavet en del mindre ændringer i spillets lydeffekter, samt jeg har lavet lidt mere musik til spillet. Det er ikke på dette område der sket de helt store forandringer, men jeg har
dog også her prøvet forbedre spillet.


Baner og Spilmekanismer

Da jeg har ændret den måde, som væggene og gulvende er lavet på i spillet, så har jeg været nød til at genskabe alle de baner, som jeg allerede havde lavet. Det har dog ikke
forhindret mig i lave flere baner, og jeg lavet langt flere spilmekanismer. Så vidt jeg husker, så havde spillet 18 baner, sidst jeg skrev her, og nu har spillet 34 baner. Jeg har også lavet
en lang række ny udforinger/spilmekanismer i form af flere knap typer, en udskifter og en ny udforings-type hvor hunden skal lave nogle gode gammelbags hunde-tricks.

Spillets historie

Jeg er også så småt begyndt, at arbejde med spillets historie, og hvordan den skal interesses ind i spillet. Det er dog ikke noget af det, som jeg er nået super langt med endnu. Det er dog
det, som jeg hovedsageligt, vil arbejde videre med over de næste måneder.

Andre forandringer

Jeg har også lavet en masse andre mindre forandringer, som fx forandringer af animationer, ændring i hvordan forskellige spilmekanismer virker, bedre tutoral, fjernet nogle bugs (og helt sikker
lavet nogle nye), og lavet nogle rulletekster til når spillet er slut.

Image

Hvis du nu skulle være blevet interesseret I, at se hvordan spillet ser ud nu, så kan du prøve de første 21 baner i spillet her https://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347 .
Hvis du skulle have prøve spillet, så vil jeg super gerne høre hvad du tænker om det. Jeg er også interesseret I at høre hvad du tænker om det, hvis du ikke umiddelbar kan lide det.

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: The Dog Handler Show

Unread post by jk5000 » 21 Feb 2018, 13:19

Hej alle sammen

Efter en lang tids møge og besvær. så er jeg endelig blevet klar til at præsentere, hvad jeg over de sidste måneder har gået og lavet på mit lille hunde spil.

Her er lige en kort liste med nogle af de vigtigste ting, som jeg har lavet siden sidst jeg skrev noget her på siden:
  1. Hundeføren har nu fået en krop. Selvom jeg også har lavet nogle simple animationer til hundeføreren, så mangler der stadig lidt her.
  2. Jeg har også opdateret hyndeførens stemmeskuespil en lille smule, så det forhåbentligt er blevet lidt bedre, og i øvrigt passer lidt bedre til hans finde nye krop.
  3. De fleste fleste lydeffekter er blevet fornyet og forbedret.
  4. Jeg har lavet en mindre opdatering af banernes visuelle udseende. Jeg har her hovedsageligt forsøgt at give banerne noget bedre og mere atomhospære fyldt lys.
  5. Banerne har nu en titel, som kan ses i nedre venstre højne, når banerne starter.
  6. Jeg har lavet en del polering af hundens animationer.
  7. Jeg har i det hele taget poleret en hel del på spillet.
Det vigtigste ved denne opdatering af spillet har været, at gøre klar til, at implementere selve historien i spillet.

Jeg håber nogen af jer har fået interesse i at prøve spillet, også selvom spillet langt fra at være færdigt. Og vis nogle af jer skulle prøve spillet, så er jeg stadig interesseret i høre hvad i tænker om det.
I kan skrive en kommentar her på siden eller på spillets Game Jolt side. Du kan GRATIS downloade spillet her https://gamejolt.com/games/The_Dog_Handler_Show/187347 .


Image

Post Reply