unsafe - chapter 2

cykelvester
Level 1 - Speck of dust
Posts: 15
Joined: 16 Jan 2015, 02:14

unsafe - chapter 2

Unread post by cykelvester » 06 Mar 2018, 22:31

hej Spiludviklere

jeg har lige udgivet et spillet "Unsafe - Chapter 2"

I spillet spiller du som en ung mand der er i et biluheld og vågner tilbage på sin skole. du skal nu finde ud af hvad der er sket, hvor han er og hvorfor. Spillet er et klassisk adventure/horror spil i samme stil som tidlig silent hill eller Detention

Image
Image

du kan finde spillet her: https://www.newgrounds.com/portal/view/707718

Jeg udviklede dette spil over 5 dage. Jeg lavede dette spil som en måde at holde en pause fra det spil jeg har arbejdet på i lige over et år nu: the chain broke.

jeg vil meget gerne have noget feedback eller kritik, så hvis har nogle rettelser, så sig endelig til.

Hilsen
Sylvester

User avatar
BubbleWrapBoy
Level 8 - Summoner
Posts: 81
Joined: 26 Nov 2010, 12:44

Re: unsafe - chapter 2

Unread post by BubbleWrapBoy » 07 Mar 2018, 01:28

5 dage!! Hold da fest. Nå, men jeg kom til en computer, der stod 'the light shine bright..' et-eller-andet og så var jeg tilbage i menuen. Fattede overhovedet ikke hvad der forgik, men der er en fed feeling i det.

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 35
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Re: unsafe - chapter 2

Unread post by jk5000 » 07 Mar 2018, 11:34

Hej cykelvester

Jeg har spillet og gennemført dit lille adventure spil. Overordnet syndes jeg det er et helt vildt fedt lille spil, med en super interessant og rigtig velfortalt historie.
Både det visuelle udtryk og lydeffekterne passer super godt til spillets tema, og begge dele medvirker til at fremme det uhyggelige i spillets historie, dog uden at spillet bliver alt for uhyggeligt.

Som det nok er forventeligt for et spil der er lavet på kun 5 dage, så fandt jeg også nogle små "bugs" i spillet, og der var også nogle enkelte ting der måske kunne gøres lidt bedre. Så her er en kort liste med de ting
jeg oplevede at kunne have være bedre:
  • Der mangler lidt introduktion til hvordan man skal spille spillet. Jeg mener bare en simple forklaring, som brug WASD til at styre spilleren, tryk på I for at komme indtil "inventory", tryk på E for at interagere med tingende.
  • Den eneste større fejl jeg fandt i spillet er at jeg ikke kan komme ind i "the bully" skab. Jeg har fundet nøglen og jeg har også låst lågen op, men så sker der ikke mere. Uden at vide det med sikkerhed, så vil jeg tro at det gjorde, at jeg kom til at mangle et lille hint til den sidste opgave i spillet. Det gør dog ikke super meget, da den opgaven sagtens kan løses uden oplysningen.
  • I slut scenen er tankeboblen placeret på et sted, hvor det gør det lidt svært at læse hvad der står på nogle døre i baggrunden.
  • Jeg ved godt det ikke er super realistisk for så lille et spil, men jeg ville elske noget stemme skuespil til oplæsning af teksterne i spillet. Jeg er ret sikker på at uhyggen kunne have været endnu større i spillet, med brug af nogle gode stemme skuespillere.
Jeg håber det var den slags feedback du søgte. Og iøvrigt tak for en god og tankevækkende lille spil oplevelse.

boab
Level 11 - Dark arts intermediate
Posts: 112
Joined: 13 Mar 2008, 13:36

Re: unsafe - chapter 2

Unread post by boab » 07 Mar 2018, 16:52

:superlike:

wow det er virkeligt godt lavet, du behøves vist ikke at undskylde/blære dig med at det kun har taget 5 dage.

Feedback:
Jeg kunne ikke gætte/bruge noget fra inventory før jeg vendte tilbage her, og lige læste de andre kommentarer,

Jeg er helt enig i jk5000s kommentarer, men tænker at "bullys locker" er lige som "biblen" løsningen, som bare ændrer noget i verdenen?

Fantastisk stemning

Post Reply