"I Will Find Them" et "point and click"-spil

User avatar
jk5000
Level 4 - Newbie
Posts: 40
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

"I Will Find Them" et "point and click"-spil

Unread post by jk5000 » 01 Sep 2020, 21:26

Image

Hejsa allesammen

Jeg har lavet et lille fjollet, barnagtigt , og små mærkeligt første persons "point and click"-spil. Spillet hedder "I Will Find Them" og det handler om en detektiv første store sag. Hvad historien sagen går ud på, vil jeg lade dig spille spillet for at finde ud af, men jeg kan godt sige at det er selveste byens borgmester der sætter ham på sagen.

Spillet er lavet af mig alene, men det har ikke forhindret mig i at lave stemmeskuespil til spillet. Der er nok mindst en af jer der vil syndes at dialogen i spillet er noget snik snak :) (Undskyld på forhånd Jonas), men jeg kan selv godt lide det. Og er man til min lidt besynderlige humor, så kunne man måske også komme til at grine lidt en gang eller to.

Spillet tager omkring 15-25 minutter og spille, og så er det fuldstændigt gratis at downloade, så hvorfor ikke give det en change. Hvis du spiller spillet, så vil jeg stærkt anbefale, at du bruger et par høretelefoner, da spillet indeholder en hel del dialog, som helt klart er nemmest at høre på den måde.

Hvis du skulle være indtresseret i at prøve spillet, så kan du finde det her https://gamejolt.com/games/IWillFindThem/526002 . Spillet kan i øvrigt kun spilles på en windows PC, men det håber jeg ikke er et problem for jer.

Hilsen JK5000

Image

Image

Image

Post Reply