Page 1 of 1

Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 06 Jan 2016, 22:32
by Jesper Kondrup
Jeg var selv klar på sekundet hvor timeren gik i 0. Desværre ville den ikke godtage nogle af mine kort eller paypal før efter 15 min, hvor jeg nok har prøvet 20 gange.
Det kostede desværre 2 måneders ekstra venten (til maj).. men what the hell, så kan jeg nå at cancel den hvis der kommer dårlige reviews :)

Re: Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 07 Jan 2016, 10:28
by Scurvy Lobster
Jeg bestilte en Rift til vores Game Design studieretning i går, og kom rimeligt smertefrit igennem processen. Der gik dog 4-5 minutter før jeg kunne indlæse shoppens forside, så ingen tvivl om, at der var mange andre, som forsøgte at komme til.

Jeg mener, at det blev til en levering i marts, men aktuelt kan jeg ikke få min ordre frem igen på Oculus hjemmesiden, så der bliver jeg nok nødt til at hive fat i support. Heldigvis har jeg kvittering på bestillingen.

edit: Oculus har åbenbart to steder man kan se sine ordrer, og kun det ene viser hvad man har bestilt i shoppen. Logik da...

Re: Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 08 Jan 2016, 20:10
by jonaz.dk
Hmm.. mjaa.. syntes ikke helt at 'sitting VR' retfærdiggører prislejet. Det er ikke definitionen på en VR oplevelse for mig.
Når man først har prøvet standing VR med fuld hånd presence er det virkelig svært at se at alternativet er særligt tillokkende.

Og ja.. Oculus Touch kommer senere. Hvilket er mere end velkomment. Og der er noget redesign undervejs også. Håber det bliver godt. Nuværende tech skulle ikke være optimalt.

Prislejet skal nok være fint til en introduktion til entusiast segmentet. Men hvis man er en lille indieudvikler der planlægger at udgive på Oculus store tidligt i forløbet. Som har en produktion man ikke kan tage de helt vilde beløb for. Ville jeg have lidt bekymringer omkring hvor meget det egentligt er muligt at tjene ind på platformen grundet for få solgte enheder.
Men vi får se hvad der sker. Super fedt at der sker en masse nyt under alle omstændigheder. :D

Re: Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 09 Jan 2016, 13:23
by Jesper Kondrup
Det er helt sikkert spændende hvad der kommer til at ske med VR i fremtiden. Jeg tror både standing og sitting VR har et kæmpe potentiale.
Jeg er også meget spændt på om jeg kan spille FPS uden at blive køresyg. Med DK2 gik der lige præcis 30 sekunder, så sejlede min hjerne rundt.

Faldt også lige over denne her på Oculus sub'en: https://www.reddit.com/r/oculus/comment ... _with_1ms/
Uanset hvad det specifikke projekt ender med, så er "god" trådløs VR måske ikke så langt ude i fremtiden endda :D

Re: Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 10 Jan 2016, 01:23
by ZeroHero
Jeg arbejde pt. for et firma i London, hvor vi beskaeftiger os med VR. 2016 bliver et "make or break" aar saa det et utrolig spaendende aar vi gaar ind i. Pt. laver vi "gimmick" apps for firmaer som har budget til at vise at de er med paa noderne. Vi har bestilt en del af Oculus Rift og glaeder os til at kaste os over de nude teknologier. Hvis nu skulle vaere intereserede i hvad vi laver saa foelg med paa http://www.happyfinish.com

Re: Nogen der har pre-ordered en Rift?

Posted: 11 Jan 2016, 11:46
by jonaz.dk
Francis rant bringer altid et smil på læben. :)

Syntes generelt der ikke er blevet taget særligt godt imod price point når man kigger rundt. Ikke at det enden på nogen måde. Men lidt en kold spand vand i hovedet på VR toget. Men skaber i det mindste lidt omtale. ;)
Men der er vidst en del af de første shipping batches er solgt. Nogen der har mere info på sales?

ykVubb2_SvQ