Nyt spildesignkursus for unge

User avatar
Spilværk
Level 0 - Null
Posts: 2
Joined: 15 Feb 2018, 15:29

Nyt spildesignkursus for unge

Unread post by Spilværk » 15 Feb 2018, 15:56

Er du spilinteresseret og nysgerrig efter at udforske spildesign og gaming? Har du færdiggjort en gymnasial uddannelse?
Kan du svare ja til begge dele, kan du læse Spildesign i Malmö - helt gratis.

Kurset strækker sig over 15 uger, med studiestart d. 5. marts 2018. Ansøgningsfrist er d. 28. februar. Du kan læse mere og ansøge her: http://www.skurupsfolkhogskola.se/…/%C3 ... Speldesign

Jeg er underviser på kurset, så hvis I har spørgsmål til indholdet, kan jeg svare på det meste. Vi arbejder med spil og leg i bred forstand, så kurset har mere fokus på spilteori og designmetoder end på spilprogrammering. Gennem konkrete øvelser får du styr på spilmekanikker, iterativ designmetode og playtesting - spildesignerens grundlæggende værktøjer.

Nogle undervisningsgange arbejder vi med digitale spil, men i løbet af kurset kommer vi også omkring liverollespil, alternative reality games og escape rooms. Vi kommer til at udvikle idéer, bygge prototyper og samarbejde i grupper om at skabe vores egne spil. Du lærer at teste forskellige aspekter af dit spil, give og modtage konstruktiv feedback, og du lærer at planlægge en spilproduktion hensigsmæssigt.

Undervisningen varetages af både danske og svenske undervisere - alt efter elevsammensætningen, underviser vi på "skandinavisk" eller engelsk. Spil og litteratur kan ligeledes være på engelsk, dansk eller svensk.

Har I spørgsmål, skal I ikke tøve med at kontakte mig på amanda@spilvaerk.dk - eller skrive en kommentar herinde. :)
Attachments
SpeldesignFlyer.jpg

User avatar
buchardt
Level 17 - Jade Raymond
Posts: 174
Joined: 09 Apr 2010, 11:25

Re: Nyt spildesignkursus for unge

Unread post by buchardt » 15 Feb 2018, 18:07

Hej Amanda,

Kan du sige lidt om hvad undervisernes forudsaetning for at undervise i de paagaeldende emner er?

Ogsaa; ser ud til at dit link er lidt br0ken...

/ Peter

User avatar
Spilværk
Level 0 - Null
Posts: 2
Joined: 15 Feb 2018, 15:29

Re: Nyt spildesignkursus for unge

Unread post by Spilværk » 15 Feb 2018, 19:03

Hej Peter,

Tak for at du nævner det. Det er de drilske svenske bogstaver. Det her link burde virke:
http://www.skurupsfolkhogskola.se/Utbil ... Speldesign

Min egen baggrund er en BA i Performance Design og Educational Studies, efterfulgt af en kandidat i Spildesign fra ITU. Jeg tog DADIU-specialiseringen som Project Manager for tre spilproduktioner. Efter jeg blev færdig med min uddannelse, har jeg arbejdet med spildesign i bred forstand - alt fra augmented reality app-spil til liverollespil og et kortspil, der understøtter gruppearbejde i en designproces. De sidste to år har jeg arbejdet meget som spilkonsulent i uddannelsessektoren, hvor jeg har eksperimenteret med at lære børn spildesign og inddrage spil i undervisningen. Jeg underviser også i makerteknologier som 3D-print og lasercutting, ofte som en metode til at lave hurtige prototyper. Et af mine seneste projekter er at skrive karakterer til et kæmpe sci-fi-rollespil: https://lotka-volterra.se/ Du kan se flere af mine projekter på min hjemmeside: https://www.amnara.com

Den anden primære underviser er Lovisa Appelquist, som er garvet kreativ blæksprutte og designer indenfor et væld af medier. Hun er uddannet interaktionsdesigner fra Malmö Universitet og stærk i kreativ skrivning, transmedia-fortællinger og sociale medier. Hun er erfaren projektleder og har undervist på universitetsniveau siden 2012.

Derudover er der mulighed for at invitere gæsteundervisere fra spilbranchen i København og Malmö, så kursusdeltagerne får indblik i den skandinaviske spilbranche anno 2018.

Bedste hilsner
Amanda

Post Reply