Page 1 of 1

Søger spiludviklingshold i Århus

Posted: 21 Jun 2019, 14:56
by Frederik Braad
Hej Spiludviklere.


Jeg har besluttet mig for at prøve spiludvikling af, og kunne derfor rigtig godt tænke mig at finde et hold af en slags, og komme igang med at arbejde på nogle projekter.

Jeg søger derfor en gruppe seriøse spiludvikler i Århus, som godt kunne bruge en ekstra hånd.

Kender i nogle?

Hvis ikke er jeg også frisk på at starte noget op med de rette mennesker :)

Lidt info om mig:
- Mand
- Bosat i århus
- 24 år
- Bachelor i Sound design
- Freelance mix tekniker i musik produktion (Credits; Lydmor, Go Go Berlin, Ravi kuma osv.)

Re: Søger spiludviklingshold i Århus

Posted: 23 Jun 2019, 12:09
by Christoffer
GOLD afholdes hver torsdag på Vestergade i Aarhus. Det er en samling af folk som udvikler spil hver for sig eller hjælpes ad. Det kunne være en god idé at starte der :)

https://www.facebook.com/groups/golddk/

Re: Søger spiludviklingshold i Århus

Posted: 23 Jun 2019, 18:55
by Frederik Braad
Det prøver jeg :)

Re: Søger spiludviklingshold i Århus

Posted: 24 Jun 2019, 10:55
by Needo
Hej Frederik

Jeg syntes det er fedt at du ønsker at prøve kræfter med spiludvikling og aktivt forsøger at finde de 'rette mennesker'. Jeg har ikke selv været til GOLD som Christoffer nævner, men tænker at det er et godt sted at starte.

Jeg arbejder som Community Manager ved Hello John i forbindelse med spillet Mechanic Miner, og har kun været i spil industrien i 2 år. Da vi er et lille indie-dev hold på 5 personer bruger jeg dog det meste af min tid på ting som slet ikke har noget med community management at gøre. Jeg har derfor erfaring med testing/QA, Marketing, PR, trailer produktion, planlægning, skaffe funding/investors/publishers, game design, osv. Ja, dybest set alt der ikke direkte involvere programmering, lave artwork eller musik/lyd produktion, men som alligevel er nødvendigt for at få et lille spilhold til at køre rundt.

Nu søger vi godtnok ikke en sound guy og jeg har ikke tiden til at starte et side-projekt. Men hvis du har lyst til lidt sparring eller høre mere om min erfaring, er jeg frisk på en kop kaffe eller en øl - jeg bor selv i Århus. Du kan også finde mig på Facebook eller LinkedIn.

Mvh.
Kristoffer