Bachelor i Spil- og interaktionsdesign på KADK i København

User avatar
levithanh0209
Level 0 - Null
Posts: 1
Joined: 09 Jul 2019, 04:39

Bachelor i Spil- og interaktionsdesign på KADK i København

Unread post by levithanh0209 » 11 Jul 2019, 20:03

Skamløs selvpromovering for den studieretning jeg leder.

Vil du arbejde med computerspil eller apps? Tag en bachelor i studieretningen Spil- og Interaktionsdesign/Visuelt Design på Kunstakademiets Designskole.

Hjemmeopgaven frigives 15. februar. Optag er via kvote 2, deadline er 15. marts.

Vi arbejder med kommercielle og eksperimenterende indie-spil, og underviser i grafik, spildesign, app- og spiludvikling.

Hvorfor studere på Kunstakademiets Designskole? Fordi vi har game jams, undervisere og foredragsholdere fra industrien, og arrangerer events. I år lægger vi hus til Nordic Game Jam.

Vi uddanner designere med både stor praktisk erfaring i spil- og interaktionsdesign. De studerende kommer ud med et stort portfolio af produktioner, og med erfaring med og forståelse af prototyping, concepting og spiludvikling. Vores studerende arbejder typisk som 2d eller 3d grafikere på spilproduktioner eller andre medier, med udvikling digitale produkter, som UI/UX designere, eller som concept artists.

Vores kandidater har fundet arbejdet arbejde hos bl.a. Unity3d, IO Interactive, Lego, Bolwerk Games, Napnok Games, Ghost Ship Games, Moviestar Planet, Throughline Games, Brain+, Betadwarf og Triple Topping.

Thanks!

Post Reply