Underviser på GameIT College

Søren Hansen
Level 0 - Null
Posts: 7
Joined: 15 May 2013, 15:02

Underviser på GameIT College

Unread post by Søren Hansen » 21 Apr 2015, 09:50

Er du spiludvikler og har erfaring med design eller programmering af computerspil? Så er din fremtid sikret hos GameIT College, Danmarks største Spiludviklingsgymnasium.

Med en baggrund som designer eller udvikler af computerspil vil din opgave som underviser på GameIT College centrere sig om at undervise vores elever i de mest centrale færdigheder inden for spiludvikling. På grund af vækst søger vi undervisere både til vores HTX-uddannelse, GameIT Tech, og vores HHX-uddannelse, GameIT Biz. Her mangler vi undervisere til vores i alt 11 hold inden for Design B, Kom/IT A, Programmering C og IT B.

Vi søger bredt og der er derfor mange forskellige ansættelsesmuligheder, men primært drejer det sig om fuldtidsansættelse.

Deltidsansættelse som iværksætter og underviser
Hvis du har en iværksætter i maven og er mere til en deltidsansættelse end en på fuld tid, så er der også råd for det. Hos GameIT College tilbyder vi en deltidsansættelser med mulighed for en kontorplads i vores veletablerede inkubator ”The Ranch”, hvor du har mulighed for at udfolde eller viderefører dine drømme om at blive spiludvikler.

Vi søger
En bachelor med erhvervserfaring eller en kandidat med et relevant spe- ciale. Du brænder for at lære fra dig og give unge mennesker en indsigt og forståelse for spiludvikling på et teknisk niveau. Du er teknisk minded og har flair for at arbejde med spiludvikling i Unity3D. Hvis du ikke har er- faring med Unity3D er du en person der hurtigt kan lære det, og vi stiller gerne læringsplatformene Digtal Tutors og Pluralsight til din rådighed. Hvis du ikke har en pædagogisk efteruddannelse sørger vi for en.

Hvem er vi?
GameIT College er en studieretning på HTX og HHX hos VID-Gymnasier i Grenaa. Uddannelse er foruden at være den første og største af sin slags også den eneste med et tilknyttet campus og iværksættermiljø.
VID-Gymnasier er en del af Videndjurs der er den største Ungdom- suddannelsesorganisation på Djursland, og det er her du vil blive ansat. Med over 250 elever der specialisere sig i teknisk spilud- vikling eller markedsføring og salg af computerspil er vi en uddannelse med mange teams, og derfor er det vigtigt at du er en team- player.

Se mere på vores hjemmesider: http://www.gameitcollege.dk og http://www.videndjurs.dk

projectolle
Level 3 - Infant
Posts: 37
Joined: 03 Sep 2013, 12:51
Location: Denmark
Contact:

Re: Underviser på GameIT College

Unread post by projectolle » 21 Apr 2015, 11:53

Lyder spændende!

Men kunne vi få et par kontakt oplysninger? Kunne være rart med et telefon nummer eller mail eller begge dele :)
Freelance game developer for hire:
http://dannylanghoffnielsen.blogspot.dk/
dk.linkedin.com/in/dannyln/

Søren Hansen
Level 0 - Null
Posts: 7
Joined: 15 May 2013, 15:02

Re: Underviser på GameIT College

Unread post by Søren Hansen » 21 Apr 2015, 12:28

Man kan både kontakte mig, Søren Hansen, på 27267745 og shh@videndjurs.dk eller uddannelsesleder Anders Vang Pedersen på avpe@videndjurs.dk og 87580400.

Post Reply