Junior Spiludvikler til Spilnu.dk søges!

CEGO
Level 0 - Null
Posts: 2
Joined: 18 Mar 2020, 12:37

Junior Spiludvikler til Spilnu.dk søges!

Unread post by CEGO » 18 Mar 2020, 15:13

Junior Spiludvikler til Spilnu.dk søges!

Vi laver nogle af de bedste spilleautomater på markedet, og vi vil gerne gøre vores nye titler endnu bedre! Derfor søger vi en spiludvikler, der vil være med til at udvikle underholdende og teknisk imponerende spilleautomater.

Stillingen:

Du vil indgå i et team på godt 30 medarbejdere, hvor vores fælles mål er at lave de bedste WebGL baserede spilleautomater på markedet. Du vil komme til at arbejde med en masse interessante WebGL teknologier, som presser den moderne browser til det yderste. Desuden vil du være en del af det team, der håndterer test, deployment og compliance.

Du bliver en del af en spændende hverdag i et levende arbejdsmiljø. Vi arbejder i et åbent kontormiljø og er organiseret i mindre teams - typisk vil du arbejde på et spil sammen med 2-3 andre udviklere samt 1-2 grafikere, en audiodesigner og en spildesigner. Som spiludvikler er du med i hele processen, lige fra spillets design til finpudsning op til lanceringen.

Om dig:

- Du har erfaring med JavaScript, Java eller andre high level sprog
- Du har erfaring med versionsstyring i fx. Git eller Subversion
- Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

Derudover er du naturligvis en holdspiller og ser det som en selvfølge at bidrage med din viden og din erfaring i dit team. Du er også i stand til at arbejde selvstændigt, hvis opgaven kræver det, og kan planlægge din egen arbejdsdag og prioritere dine opgaver.

Arbejdet foregår på vores kontor centralt placeret i Aalborg, hvor du får omkring 90 spændende kollegaer i forskellige afdelinger. Vi lægger vægt på et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med et godt samarbejde på tværs af afdelingerne og en flad struktur, så der er aldrig langt fra idé til handling.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedssikring, samt de bedste forhold i byen med blandt andet egen kantine med to daglige måltider, stort fitnessrum, fleksible arbejdstider og meget mere.

Er du vores nye spiludvikler? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, men senest den 30. april. Vedlæg gerne henvisninger til relevante projekter. Vi behandler ansøgningerne løbende, så vent ikke for længe! Vi ser gerne tiltrædelse hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat.

Vi gør opmærksom på at vi indhenter straffeattester som et led i ansættelsesprocessen.

Søg jobbet her: https://cego.youngcrm.com/jobportal/3617

Post Reply