Lokaler udlejes(45 kvm) for 4200,- hos Playdead

User avatar
buchardt
Level 17 - Jade Raymond
Posts: 174
Joined: 09 Apr 2010, 11:25

Lokaler udlejes(45 kvm) for 4200,- hos Playdead

Unread post by buchardt » 13 Apr 2010, 13:14

Hej Spilbranche,

Vi flyttede ind på Pilestræde 43 tilbage i februar 2009 og senere flyttede Aptocore ind sammen med os. Nu er Aptocore flyttet igen og vi kunne rigtig godt tænke os at dele plads, erfaring og fredagsøl med nogle andre.

Vi håber at finde nogen som vi svinger godt med, da vi kommer til at dele køkken, toilet, server, internet, mødelokale, testlokale, gamer-rum osv(disse ting er selvfølgelig ikke obligatoriske).

Der er to ledige lokaler er på henholdsvis 24 og 21 kvm, som er sammenhængende. Der er gode muligheder for afskærme disse lokaler fra de øvrige dele af etagen, samt at have egen indgang gennem Pilestræde 45, 5. sal.

Vi har på nuværende tidspunkt etableret en rengøringsordning, som også dækker de 2 lokaler.

Vi har et stort mødelokale(m. projektor) som ville være ideelt at dele med de nye lejere, samt et gamer rum med fladskærm og nærmest alle konsoler(nogle af de gamle er pakket lidt væk). Der er to toiletter. Køkkenet har opvaskemaskine og stort køle/fryseskab, som også sagtens kan deles. Desuden er køkkenet også velegnet til mindre møder, da der er bord og stole til 8 personer.

Lokalerne er ledige pr. 15. april. På nedenstående plantegning kan etagen ses. De to pågældende lokaler er markeret med en svag rød indikator.

Vi lejer lokalerne ud for 4200 kroner i ren husleje og så finder vi i samarbejde ud af hvad fælles arealer og services skal koste.

Det bør nok nævnes at Press Play, Art of Crime, NoGap, Copenhagen Game Collective, Frecle og mange andre har deres kontorer og daglige gang i samme bygning.

Økonomiske og andre kontraktmæssige spørgsmål bedes rettet til Dino på dino@playdeadgames.com
Øvrige spørgsmål burde jeg kunne svare på her, eller på mail her: peter@playdeadgames.com
planoversigt.png
planoversigt.png (78.05 KiB) Viewed 4634 times

Post Reply