Et spil om at få en ide til et spil

User avatar
jk5000
Level 3 - Infant
Posts: 31
Joined: 05 Jan 2017, 20:17

Et spil om at få en ide til et spil

Unread post by jk5000 » 01 Aug 2019, 15:04

Hej alle sammen

Jeg har lavet et lille spil om at få en ide til et spil. Jeg har kaldt spillet "A Popcorn Game - A Game Developer's Story" og spillet handler om mit forsøg på lave et spil, som skal indeholde popkorn. Hvorfor jeg vil lave et spil med popkorn er en relativ vigtig del af spillets historie, så vil du have svar på det spørgsmål, så bliver du nød til at spille spillet.

Før du prøver spillet, så vil jeg gerne komme med en lille advarsel. Det her spil er på en måde ikke rigtigt et spil, det er i virkeligheden mere mig der fortæller historien om hvordan jeg prøver, at finde en ide til spillet. Der er dog lidt gameplay, hvor du kan prøve de ideer, som jeg finder til spillet.

Mit formål med spillet er, at fortælle historien om hvordan jeg nogen gange kæmper med at finde ideer til mine spil. Spillets historie er derfor ikke særlig rosenrød, og de spil ideer jeg finder er ikke absolut særlig sjove eller særlig interessante.

Jeg har lavet spillet til alle jer spiludvikler, som nogen gange kæmper med kreativiteten og finde ideer til jeres spil.

Jeg håber nogen af jer vil være interesseret i prøve spillet. I kan finde og downloade spillet her https://gamejolt.com/games/A_Popcorn_Game/424993 (og til alle jer nærigrøve, er der ingen gode undskyldninger for ikke at downloade spillet, for det er ganske GRATIS at downloade :) )

Hvis du prøver spillet, så er jeg interesseret i at høre hvad i tænker om det. Du må også gerne sige noget, selv hvis du ikke kan lide spillet.


Image

Image

Image

Post Reply