Spil startup på Sjælland - Co-Founder søges

Philip Wittendorff
Level 0 - Null
Posts: 1
Joined: 25 Jan 2020, 21:04

Spil startup på Sjælland - Co-Founder søges

Unread post by Philip Wittendorff » 10 May 2020, 20:51

Kære spiludviklere

Sidder der nogen spiludviklere, som kunne tænke sig at være med til at udvikle et online PvP spil og få en central rolle i et spil startup beliggende i Storkøbenhavn? Du har måske længe gerne ville starte dit eget, men aldrig kommet igang? Eller søger blot nye udfordringer? Så er der en spændende mulighed for dig her!

Du vil blive indlemmet som en Co-Founder med rollen, "CTO" og få en betydelige andel i projektet, ansvar samt indflydelse på udvikling, design, idékoncept mv. Hverken krav om alder eller uddannelse så længe du er dygtig, passioneret og besidder et entreprenant mindset.
Jeg vil agerer CEO, da jeg har kommercielle kompetencer. En økonomisk uddannelse, erfaring fra tidligere startups og godt netværk til potentiel funding. Så du "slipper" for al det "kedelige" virksomheds relaterede arbejde i dagligdagen og kan fokuserer på ren udvikling - men som en del af Founder-teamet vil du naturligvis have en indflydelse på mange af disse emner alligevel.

På nuværende stadie er der en forretningsplan på plads, en detaljeret koncept beskrivelse (stadig plads til dine ønsker og indvirkninger), markedsanalyser, proof of concept (120 gamere) samt et potentielt tilsagn fra investorer på 1-2 million DKK plus yderlige 500K DKK fra anden finansieringskilde. - Så pt mangler der blot en eller flere udviklere, som vil med ombord på dette projekt - før det går igang.

Hvis du synes det lyder spændende kontakt mig gerne på enten;
phil.wittendorff@hotmail.com
28190070

Ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Philip Wittendorff

Post Reply